Премини към основното съдържание

Сватби, партита, аниматори

Сватбен танц


Вашият сватбен ден е един от най-важните дни в живота ви и ние сме тук, за да го направим още по-незабравим!
Нашата персонализирана програма за сватбени танци дава на булката, младоженеца и цялото сватбено тържество увереността и уменията да се насладят на първия танц!
Докато планирането на подробностите за вашия сватбен ден обикновено започва от 6 месеца до една година предварително, моля, не подценявайте, че тези уроци са чудесен начин да се забавлявате, да се отпуснете и да се насладите на времето заедно, докато се учите как да танцувате!
Усетете магията на танца заедно!  Много от нашите клиенти започват като сгодени двойки и продължават да вземат уроци за години напред.  С това здравословно и забавно хоби вашата любов ще бъде завинаги, а забавленията ви на дансинга ще бъдат безкрайни.

 

Сватбен танц на Теодор и Теодора Данови, хореограф Иван Терзиев.

 

Партита, Специални поводи, Събития

Ако искате вашето събитие да бъде още по-запомнящо се, танцьорите от КСТ ,,София Данс" ще се погрижат за настроението ви!
 
Нашите танци и шоу програми са подходящи за:
 - Корпоративни събития, фирмени партита;

 - Сватби, юбилеи и други специални поводи;

 - Откриване на нови продукти и проекти;

 - Концерти;

 - Гала вечери;

...И още!


Аниматори

В рамките на 30-40 минути с двама от нашите инструктори ще танцувате на известни песни, вечни хитове. Ще се потопите в ритъма на салса, ча-ча, самба, меренге, туист и други!
Ще се забавлявате с вашите приятели и неусетно ще научите нови движения и стъпки!


! За запитвания, звънете на тел. 088 825 7225 или изпратете имейл на sofiadance@abv.bg с кратко описание на вашето събитие, дата на събитието и вашата визия за забавление, а ние ще се свържем с вас в рамките на 2 дни с предложение!

About

Основната ни задача е развиване на широко социално танцуване, наред с това и създаване на двойки по спортни танци.